Winkelreclame en interieur aankleding

Wanneer een klant binnen is gekomen in je winkelpand, wil je natuurlijk je producten zo mooi mogelijk etaleren. Alles in je winkel moet kloppen en je wil een sfeer creëren waar klanten zich goed voelen. Wij hebben veel ervaring in het adviseren, ontwerpen en leveren van winkelreclame. Van wandbekleding om je ruimte indrukwekkend te veranderen tot POS displays, hangborden, stickers en postersystemen. Ook op het gebied van winkelreclame kunnen we een totaalpakket aanbieden. We komen graag op locatie langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. We doen een vrijblijvend voorstel en kunnen bij akkoord het ontwerp, de productie en de montage geheel voor je realiseren.

Raam – en muurstickers

Zandstraal effect folie voor op het raam met je logo of teksten uitgesneden of gewoon in elke vorm gesneden die je maar wil! Maar ook logo’s, teksten en vormen uit door-en-door gekleurde folie of geprinte folie gesneden. RMRT kent alle mogelijkheden en adviseert je over de juiste keuzes en maakt natuurlijk een ontwerp wat bij de toepassing past.

Textielframes

Een geweldig product! Aluminium frames waarin een geprint doek doormiddel van een pees “onzichtbaar” bevestigd wordt. Wat hoger in de aanschafwaarde, maar een erg mooie uitstraling en met als groot voordeel dat de doeken gemakkelijk weer vervangen kunnen worden. Keuze uit steeds meer verschillende profielen, doeksoorten en ophangsystemen.

Presentatiesystemen

Mobiele presentatiesystemen om je bedrijf en je producten overal te kunnen promoten. Rollup systemen, beurs- of presentatiewanden, kliklijsten, stoepborden, menuhouders, postersystemen, vlaggenhouders, enz…

Presenteer je professioneel en laat RMRT je reclameboodschap vormgeven!

Wandbekleding

Er zijn maar weinig manieren om een ruimte zo indrukwekkend te veranderen als bij een volledige wandbekleding! Er word geprint op printers die tot wel 5 meter breed kunnen printen op een rol van 50m lang. De XL prints worden met speciale lijm op de muur verlijmd, gelijk als behang.

Maak indruk op je klanten en laat RMRT bijvoorbeeld een sfeerbeeld met je logo ontwerpen.

 

Wij ontwerpen en realiseren o.a.

ROLL UP SYSTEMEN, PRESENTATIE WANDEN, TEXTIELFRAMES, WANDBEKLEDING, BANIEREN, DISPLAYS, STICKERS, RAAM- EN MUURBELETTERING, VLOERSTICKERS, BEWEGWIJZERING, FOTO OP HOUT, FOTO OP CANVAS, FOTO OP DIBOND, FOTO OP PLEXIGLAS, TAPIJT, TAPE, PROMO, T-SHIRTS & POLO’S, SWEATERS, TASSEN, SPORTBIDONS, BALONNEN, VISITEKAARTHOUDERS, STEMPELS, KEYCORDS

Staat er iets niet bij wat je zoekt? Probeer ons gerust uit en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk ons werk en laat je inspireren!

logo dierenspeciaalzaak kloosterman
Dierenspeciaalzaak Kloosterman Logo & Huisstijl
Belettering - Derksen & Derksen
Derksen & Derksen Raambelettering
Signing Building Holland RAI Amsterdam
Building Holland Visuele Communicatie
Presentatiemappen
Van der Linden Makelaardij Presentatiemappen
Website ZWAAN
ZWAAN Calculatie & Advies BV Website
belettering voor the great escape zwolle
The Great Escape Belettering
De Stadsbakker - Spaarkaart
De Stadsbakker Spaarkaart
Tom's Tweewielers Lelystad Logo ontwerp
RMRT Reclamemakers is sterk in totaalprojecten
Van ontwerp tot realisatie
Al je reclame goed geregeld!
Ik kom graag bij je langs om je te adviseren! Riemer Walinga