Drukwerk nodig?

RMRT Reclamemakers zorgt met een opvallend ontwerp voor een maximaal effect!

We kijken graag samen met je naar je wensen en denken met je na over de beste opties. Ben je net begonnen en heb je een visitekaartje, briefpapier en een folder nodig? Door de opkomst van digitale drukpersen is drukwerk al vanaf lagere oplages interessant voor elk budget.

Voor het grotere werk werken wij samen met kleine en grote drukkerijen door heel Nederland en kunnen we specialistische vragen aan en hoge oplages verzorgen. Uiteraard is verspreiding huis aan huis of op postadressen ook mogelijk.

Wij regelen alles, van ontwerp tot levering!

Visitekaartjes

Visitekaartjes blijven een belangrijke marketingtool! Juist in deze digitale tijd is persoonlijk contact en een gezicht achter je bedrijf weer steeds belangrijker en een visitekaartje zorgt voor een tastbare herinnering na een zakelijke ontmoeting. Er zijn, behalve qua ontwerp, veel mogelijkheden tegenwoordig om je te onderscheiden met materiaalkeuze en afwerking, en dat voor elk budget.

Briefpapier

Kom professioneel voor de dag en verstuur je offertes en facturen met je eigen briefpapier! Een goede en verzorgde uitstraling schept vertrouwen in je merk! Door de opkomst van digitale drukpersen is drukwerk, en dus ook briefpapier, al vanaf lagere oplages interessant voor elk budget. Uiteraard kan RMRT kan ook de logo’s voor digitale formulieren in de juiste bestandsformaten aanpassen en leveren zodat je ook met je digitale correspondentie professioneel voor de dag komt!

Enveloppen

Enveloppen in diverse formaten, kleuren en afwerkingen. Met of zonder venster, er zijn veel mogelijkheden om je te onderscheiden. Laat je offertes opvallen tussen de post en laat RMRT ook je enveloppen vormgeven!

Flyers

Geef exposure aan je event, actie of nieuwe bedrijfsactiviteiten door een flyer actie! Nog steeds een beproefde manier om reclame te maken. Huis-aan-huis, adresbezorging of gewoon uitdelen in je winkel of op locatie. De digitale druktechnieken van vandaag de dag maken het daarbij mogelijk om ook bij lage oplages voor betaalbare prijzen mooie afwerkingen te kiezen waarbij je flyer echt opvalt!

Folders

RMRT Reclamemakers verzorgt het ontwerp voor je bedrijfspresentaties, menukaarten, actieproducten of de ouderwetse reclamefolder. Folders zijn er in alle soorten en maten, gevouwen en ongevouwen. Uitermate geschikt voor alle promotionele doeleinden.

Brochures en Magazines

Wil je echt professioneel voor de dag komen, kies dan voor een brochure of een magazine. Hierin kun je je bedrijf of je producten uitgebreid voorstellen aan je klanten en je boodschap goed overbrengen. Wij hebben al veel brochures gemaakt voor diverse type bedrijven. Een brochure maken is soms een flinke klus. Wij zorgen voor een goede planning, stellen de juiste vragen en beheren het gehele traject. Desgewenst verzorgen wij ook de fotografie en schrijven we pakkende en goede teksten om je klanten te overtuigen om voor jou te kiezen!

Posters

Posters blijven een goede en relatief goedkope manier om als marketingtool in te zetten. Vooral voor kortlopende acties een interessant communicatiemiddel. Laat je door ons ook adviseren over de vele ophang- en bevestiging mogelijkheden!

 

Wij ontwerpen en leveren o.a.

BRIEFPAPIER, ENVELOPPEN, VISITEKAARTJES, FLYERS, FOLDERS, MAGAZINES, BROCHURES, POSTERS, OFFERTEMAPPEN, KRANTEN, RINGBANDMAPPEN, WENSKAARTEN, BRIEVENBUSDOZEN, CADEAU VERPAKKINGEN, TICKETS & ENTREEKAARTEN, MENUKAARTEN.

Staat er iets niet bij wat je zoekt? Probeer ons gerust uit en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk ons werk en laat je inspireren!

logo dierenspeciaalzaak kloosterman
Dierenspeciaalzaak Kloosterman Logo & Huisstijl
Belettering - Derksen & Derksen
Derksen & Derksen Raambelettering
Signing Building Holland RAI Amsterdam
Building Holland Visuele Communicatie
Presentatiemappen
Van der Linden Makelaardij Presentatiemappen
Website ZWAAN
ZWAAN Calculatie & Advies BV Website
belettering voor the great escape zwolle
The Great Escape Belettering
De Stadsbakker - Spaarkaart
De Stadsbakker Spaarkaart
Tom's Tweewielers Lelystad Logo ontwerp