Interactieve websites

Voeg een online boekingstool of andere interactieve elementen toe aan je website om nog beter te communiceren met bestaande en nieuwe klanten!

Nettl :connect

Tegenwoordig kan een klant alles online kopen of regelen. Dit verwachten je klanten ook van jouw website. Ze willen op een simpele en snelle manier met je in contact kunnen komen.

Nettl :connect voegt online elementen toe aan je website om je diensten aan klanten te verbinden. Of het nu gaat om online reserveringen of afspraken inplannen. We maken het voor jou en je klanten gemakkelijk met interactieve websites die scoren.

 

•  Gebruiksvriendelijke admin

Als je nog een ouderwets boekingssysteem gebruikt, zal je genieten van het intuïtieve back-office dat deel uitmaakt van elke Nettl: connect-site. Dit geeft je een online applicatie voor het beheren, bewerken en annuleren van afspraken en boekingen.

 

•  Systeem integratie

Heb je een bestaand reserveringssysteem dat je gebruikt voor telefonische afspraken of inloop? Praat met ons over de integratie met je website voor een volledig online boekingssysteem.

 

 

Een Nettl :connect website zal worden gehost op het cloud platform van Nettl, aangedreven door AWS. Dit maakt gebruik van een stabiel netwerk waar onder andere bekende namen zoals Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

Vraag naar onze hostingpakketten.