De perfecte starters website

Je website… Is je online winkel voor de wereld. Het is een essentieel onderdeel van je bedrijf en biedt een mooie kans om de juiste indruk achter te laten voordat klanten met je gesproken hebben. Duizenden potentiële klanten zoeken online, het is daarom cruciaal om een mooie website te hebben.

Responsive website design

Onze populaire starters website Nettl: one websites zijn ‘responsive’ – de ‘vloeibare indeling’ past zich aan naar ieder device. Met meer dan de helft van de bezoekers die nu op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobiele-vriendelijke website de kans vergroten op meer klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele – maar bovenal mobielvriendelijke websites om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. We helpen je graag verder met het ontwerpen van een mooie website.

 

starters website• Gemakkelijk aan te passen

Je Nettl: One website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder kosten en zonder moeite!

• Zoekmachine klaar

Elke Nettl :one starters website is zoekmachine klaar vanaf het begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek met ons de mogelijkheden.

• Gebouwd om te groeien

Nettl: one is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit, kan de website meegroeien.

 Een Nettl :one website zal worden gehost op het cloud platform van Nettl, aangedreven door AWS. Dit maakt gebruik van een stabiel en veilig netwerk waar onder andere bekende namen zoals Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

Vraag naar onze hosting pakketten.