De perfecte basis website

Je website… Is je online winkel voor de wereld. Het is een essentieel onderdeel van je bedrijf en biedt een mooie kans om de juiste indruk achter te laten voordat klanten met je gesproken hebben. Duizenden potentiële klanten zoeken online, het is daarom cruciaal om een mooie, strakke en snelle website te hebben.

Een basis website is een website waar alle basis zaken opstaan die je nodig hebt om goed zichtbaar te zijn. Basis klinkt een beetje saai, maar het gaat in dit geval om de mogelijkheden, niet om het uiterlijk. Het kan een kleine 1-page website zijn, maar ook een zeer uitgebreide met 100+ pagina’s. In elk geval kun je ervan uitgaan dat de website die wij voor je maken er top uitziet qua design, responsive is en een hoge gebruikersvriendelijkheid heeft.

Onze basis website is in elk geval een website waar de basis om jezelf goed te vertegenwoordigen op het internet gecoverd is.

Deze zaken zal je altijd vinden op onze basis websites:

  • Een mooie, overzichtelijke homepage
  • Een goede call-to-action button
  • Een overzichtelijke structuur en indeling
  • Mooie fotogalerijen om werk of producten te showen
  • Een contactformulier

Responsive webdesign

Al onze websites zijn ‘responsive’ – de ‘vloeibare indeling’ past zich aan naar ieder device. Met meer dan de helft van de bezoekers die nu op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobiele-vriendelijke website de kans vergroten op meer klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele – maar bovenal mobielvriendelijke websites om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. We helpen je graag verder met het ontwerpen van een mooie website.

 

starters website• Gemakkelijk aan te passen

Je website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder kosten en zonder moeite!

• Zoekmachine klaar

Elke starters website is zoekmachine klaar vanaf het begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek met ons de mogelijkheden.

• Gebouwd om te groeien

Je website is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit, kan de website meegroeien.