Webshop – voor online verkopers

Verkoop online met een webshop en integreer deze met je huidige kassasysteem 

Begin online te verkopen met een webshop

Zoeken naar de juiste e-commerce oplossing kan lastig en duur zijn. Doe het daarom in één keer goed om geld te besparen en zo het meeste uit je e-commerce website te halen.

webshopOnze webshop oplossingen

Wij werken met een aantal e-commerce platformen die we integreren in onze wordpress gebouwde websites. In plaats van een custom gebouwde webshop (wat ook mogelijk is), maken we o.a. gebruik van platformen als EcWid, WooCommerce en EposNow. Dit zijn betrouwbare platformen die wereldwijd toonaangevend zijn in het faciliteren van webshop oplossingen.

Het fijne is dat je met deze systemen klein kunt beginnen, deze kan aanpassen en vervolgens (eindeloos) kan uitbreiden. Dit is één van de meest bewandelende routes om te starten met een webshop en op deze manier zijn onze klanten het minste tijd en geld kwijt.

Goede voorbereiding

Het kiezen van het juiste platform is cruciaal. Om ons te helpen de juiste voor je te vinden, moeten we begrijpen wat je nog meer doet. Welk boekhoudpakket gebruikt je? Moet je site verbinding maken met een kassasysteem in de winkel? Met welke vervoerder verzendt je producten? Praat met ons over je plannen en wij zullen een voorstel voor je samenstellen.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

webshop platformen


Prijzen webshops

Er zijn veel factoren die de kosten van je e-commerce website beïnvloeden. We geven je een gedetailleerd voorstel, met daarin alle kosten en mogelijk kosten voor optionele extra’s, afhankelijk van wat voor jou belangrijk is.